Screaming Frog vs DeepCrawl

Screaming Frog și DeepCrawl sunt prea două dintre cele mai populare și folosite instrumente de audit SEO pentru site-urile web. Cu toate acestea, fiecare are avantajele și dezavantajele lor. În acest articol, vom explora caracteristicile și funcțiile unice ale fiecăruia dintre aceste instrumente de audit SEO și vom analiza în detaliu privind care este cel mai potrivit pentru nevoile tale de marketing online.

Un audit SEO este un proces complex, dar esențial pentru orice site web care își dorește să se poziționeze în mod constant în rezultatele motorului de căutare (SERP). Un audit SEO face ca un site să fie mai compatibil cu motoarele de căutare, mai ușor de navigat pentru utilizatori și mai util pentru generarea de trafic și conversii. Pentru a face un audit SEO corect și complet, utilizatorii de experiență pot alege între folosirea unuia dintre cele mai populare și fiabile instrumente de audit SEO și anume, Screaming Frog și DeepCrawl.

Screaming Frog  

Screaming Frog SEO Spider este software-ul gratuit și licențiat pentru utilizatorii Windows și Mac care oferă informații unice și de înaltă calitate despre auditul SEO.

Caracteristici cheie:

• Nu sunt necesare cunoștințe avansate de codare pentru a instala și a utiliza acest software.

• Poate fi programat pentru a reveni periodic pentru a verifica site-ul și a genera rapoarte automatizate.

• Oferă date extrem de detaliate și verificate despre traficul site-ului, inclusiv numărul înregistrărilor, ritmul de creștere și metodele principale de trafic.

• Oferta a unui auditor SEO detaliat și complet care poate monitoriza, detecta și corecta interferențele care împiedică eficiența SEO, cum ar fi erori de viteză, titluri necorespunzătoare și erori redirectare.

• Acceptă plugin-uri suplimentare pentru a extinde funționalitatea și a o personaliza.

• Monitorizează și gestionează conținutul duplicate și site-urile de înregistrare multiple.

• Identifica legaturi de înaltă calitate care pot fi folosite în scopul vânzărilor și în acest fel pot fi ajustate metodele SEO care există pe site.

Dezavantajele:

• Limitați la o limită de 500 de link-uri pe pagină.

• Nu oferă semnalizare sau analiză de concurență directă.

• Limitarea reportajelor la numai cinci site-uri.

DeepCrawl  

DeepCrawl oferă o platformă de audit SEO avansată, cu o configurare flexibilă și funcționalități personalizabile. Există un demo gratuit terță parte disponibil pe care poți încerca această platformă.

Caracteristici cheie:

• Un sistem robust de monitoare care poate fi conectat la aplicații pentru a obține numeroase tipuri de date.

• Offers de monitorizare a tuturor informațiilor referitoare la Viteze de Încărcare, Utilizatori Android și iOS.

• Identifica și significa probleme predictiv cu ajutorul algoritmului automatizat.

• Rapoartele profesioniste se pot genera în scârțâitul unui deget.

• Poate monitoriza în mod continuu link-urile PPC și SEO existente și recomanda cele mai bune acțiuni de optimizare pentru liste.

• Include un grup de experti in SEO și potențiali clienți disponibili pentru a răspunde oricăror intrebări pe care le ai despre platforma.

Dezavantajele:

• Deseori un preț scump pentru cei care utilizează acest soft.

• Uneori rapoartele sunt prea detaliate si complicat de observat pentru persoane neavizate in marketing.

• DeepCrawl nu oferă informații referitoare la sitemap-uri și luați informații pagina cu pagina.

Care este cel mai potrivit pentru nevoile tale?  

Atunci când vine vorba de alegerea unui instrument puternic și fiabil pentru audit SEO, nu există o singură limită corectă. Alegerea celui mai potrivit instrument de audit este întotdeauna influențată de nevoile de marketing online ale fiecărui utilizator. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante de reținut atunci când alegeți între Screaming Frog și DeepCrawl.

Screaming Frog oferă utilizatorilor un software simplu iar mesajul său este unul simplu și concis care poate fi obținut fără cunoștințe avansate despre codare. Cu toate acestea, limitările sale facilitează doar anumite informații SEO și poate că utilizatorii web cu nevoi avansate vor avea nevoie de noi tehnologii. DeepCrawl oferă tot ceea ce oferă un STRONG și fiabil sistem de audit SEO, care este utile persoanelor implicate în medii interactive și dinamice. Acest instrument oferă încercarea link-urilor existente și recomandă acțiuni de optimizare pentru listele PPC și SEO, ceea ce îl face ideal pentru marketing online.

Screaming Frog și DeepCrawl oferă fiecare o serie de caracteristici si specificatii à nivel SEO utile și încurajează tranzacții comerciale și vânzări în medii Web. Prin urmare, instrumentele de audit SEO oferite de acești doi furnizori se preteaza la nevoile de marketing online ale fiecarui utilizator.