Optimizare SEO

Ajungi in top 10 rezultate din google!

O promovare SEO te ajuta sa apari organic pe prima pagina in Google, crescandu-ti numarul de conversii si vizitatorii.
banner-line

Primii pasi pentru implementarea unei campanii de optimizare SEO

Servicii optimizare SEO

service1

Scanam site-ul si-l analizam pentru a detecta posibilele probleme de indexare, redirect, erori, incarcare, testam timpi de indexare si venim cu solutii.

service2

Concepem arhitectura site-ului si optimizam: meta, heading-uri, imagini, continut, unicitate si toti factori de optimizare site on page.

Concepem campania de promovare pe site-uri autoritare si relevante nisei dvs, distribuire in social media, comunicate de presa si monitorizare cuvinte cheie.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Avem peste 10 ani de experienta in promovare si optimizare SEO, am derulat peste 200 de proiecte online si am lucrat cu cele mai mari brand-uri. Beneficiati de servicii profesionale!

O parte din serviciile care sunt incluse

Venim cu solutii complete de promovare online

Misiunea noastra SEO este de a-i ajuta pe clientii nostri sa atraga mai mult trafic pe site-urile lor din motoarele de cautare, atat prin campanii platite cat si prin listari organice. Suntem intotdeauna pe val, intotdeauna la curent cu cele mai noi actualizari SEO si permanent conectati cu mediul online. Oferim servicii optimizare site la cele mai inalte standarde de eficienta pentru suntem constant cu ochii pe rezultate.

Campaniile de link building vor fi realizate doar cu site-uri relevant si autoritare. Este cea mai eficienta metoda.

Oferim suport permanent prin intermediul e-mail-ului cat si telefonic, pentru a rezolva cat mai rapid necesitatile tale.

Ne asiguram ca toate paginile site-ului tau sa fie optimizate din punct de vedere SEO inclunzand toate tehnicile de White SEO.

Vom cauta cuvinte cheie relevante si potrivite afaceri tale, acesta este cel mai important pas.

In construirea campaniei de optimizare Off page ne focusam pe: Link Building, Social Media Marketing, Social Bookmarking

In functie de obiectivele de promovare pe care vi le setati, noi putem scrie in mod profesionist texte cu un continut specific:

De ce SEO?

Ai nevoie de SEO pentru a fi vizibil in motoarele de cautare

Fii in pas cu noile tendinte ale internetului, nevoia de SEO este imperativa in momentul in care detii un busiuness online. Accepta sfaturile unei agentii de marketing online si vei vedea cu site-ul tau creste organic.

Cresterea traficului

Creste increderea pentru Brand

Rata de conversie mai buna

optimizare seo

Atunci cand companiile aleg sa colaboreze cu noi pentru servicii de optimizare SEO Bucuresti sau promovare, de fapt ele contracteaza o firma de marketing online cu experienta si rezultate dovedite. Cunoastem metode de promovare eficiente si detinem instrumentele necesare obtinerii celor mai bune rezultate pe campanii seo si publicitate online.

Mai mult decat o agentie de publicitate si optimizare SEO,  veti putea lucra cu oameni pasionati si dedicati, dornici de a dezvolta campanii de succes pentru produsul, serviciul sau brandul dumneavoastra.

Optimizare SEO

Analiza Site

SEO on page

SEO Off page

Optimizare SEO

 

  1. SEO On Page sau SEO “on site” se refera la optimizarea diferitelor parti ale site-ului dumneavoastra care influenteaza rankingul obtinut in motoarele de cautare. Aceasta este baza unei campanii SEO si presupune analizarea si verificarea mai multor factori tehnici care influenteaza pozitia pe care o are site-ul in motoarele de cautare, de catre un specialist seo.
  2. SEO Off Page – se concentreaza pe cresterea autoritatii domeniului dumneavoastra prin crearea de link-uri provenite din alte site-uri. Regula e simpla: “cu cat exista mai multe link-uri exterioare spre site-ul dumneavoastra, cu atat paginile dumneavoastra se pozitioneaza mai sus in motoarele de cautare”. Agentia noastra de servicii optimizare SEO pune punctul pe Link Building in aceasta etapa pentru ca site-ul dumneavoastra sa se bucure de o vizibilitate online sporita.
  3. Mobile SEO – face referire la practica optimizarii site-ului dumneavoastra pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete. Optimizarea pentru mobil include construirea si ajustarea resurselor unui site pentru a fi cat mai tentante pentru search engine spiders.

Mobile SEO ajunge in prim plan datorita numarului de cautari mobile care a explodat in ultimii ani. De fapt, in prezent peste 58% din cautarile pe Google se fac de pe un dispozitiv mobil. Site-ul dumneavoastra trebuie sa fie Mobile-Friendly pentru a fi gasit, frecventat si re-accesat de utilizatorii online. Noi va putem ajuta cu optimizare seo pentru dispozitive mobile.

  1. Local SEO. Aceste campanii de promovare prin Local SEO se concentreaza pe proximitate si sunt extrem de utile in special business-urilor regionale. Prin urmare, daca aveti o afacere de genul salon de coafura, firma de catering, service laptopuri etc, va invitam sa contactati agentia noastra specializata in optimizare google, audit seo si publicitate online.

 

De ce sa apelezi la Agentia Seo – Mogu.ro?

 

– Optimizare SEO se face inainte un audit (analiza si verificare) inainte de a demara o campanie.

– Este permanent conectata cu cele mai noi actualizari ce tin de motoarele de cautare

– Are expertiza si experienta tehnica – stie ce functioneaza cel mai bine pentru site-ul dumneavoastra

– O agentie SEO detine toate instrumentele eficiente necesare pentru optimizare si promovare

– O agentie SEO se poate ocupa de toate etapele unei campanii SEO, din faza de audit si proiectare, pana in faza de finalizare si follow up

– Lucreaza cu rezultate concrete si prezinta rapoarte lunare detaliate conform serviciilor contractate.

– Colaboreaza cu cei mai importanti publisheri din Romania si poate difuza advertoriale pe sute de site-uri de nisa sau cu autoritate mare

– Ofera servicii seo si de promovare extinse: optimizare site (inclusiv optimizare google), servicii de agentie de publicitate online, audit seo, campanii de promovare, creare si dezvoltare content, publicare advertoriale pe diverse platforme, metode de promovare eficiente.

Iti doresti ca site-ul tau sa fie plasat in topul rezultatelor din Google?
Ca agentie SEO suntem specializati in promovarea site-urilor prin canale de marketing online si putem acoperi eficient toate etapele proiectului tau.

Optimizare SEO