Creare si publicare de advertoriale seo pe site-uri relevante

Advertoriale SEO - Articole publicitare

In practica, aceste advertoriale SEO isi dovedesc eficienta pentru o multime de tipuri de afaceri. Publicam articole doar pe site-uri si blog-uri relevante cu autoritate si vechime.Backlink-uri dofollow catre pagina ta. Site-uri din urmatorarele nise:

 • salone de infrumusetare, produse de beauty, site-uri de fashion
 • magazine online cu produse cosmetice si stilyng
 • magazine online de haine, imbracaminte,  incaltaminte sau alte articole vestimentare,
 • agentii de turism
 • magazine online cu piese si echipamente electronice, it
 • site-uri de intalniri si matrimoniale, dating
 • servicii de web design, programare
 • firme optimizare seo, agentii seo
 • firme de arhitectura, materiale de constructii, peisagistica
 • produse pentru adulti si sexshop, saloane de masaj, erotice, studio videochat
 • magazine online auto si piese pentru masini
 • cabinete de avocatura, site de avocat, litifii
 • prestari servicii
 • e.t.c.
Advertoriale seo - Articole platite

Povestea, produsele sau serviciile pot fi dezvoltate in advertoriale SEO. Presarate cu multiple cuvinte cheie relevante si link spre site. Daca exista persoane care cauta pe internet produse si servicii oferite de o anumita afacere, atunci se justifica folosirea de articole SEO pentru promovarea acesteia in mediul online.

Promovam site-uri din: Afaceri/Comert, Arta/Cultura, Auto/Moto, Bani Online, Bloguri, Calculatoare/Internet, Cautare/Portal, Comert electronic, Companii/Firme, Divertisment, Educatie/Invatamant, Familie/Copii, Femei, Imobiliare/Constructii, Institutii Publice, Legislatie, Lifestyle, Locuri de munca, Muzica, ONG, Pagini personale, Video chat, Masaj Erotic, Adult, Filme, Politica, Prietenii/Matrimoniale, Regional, Sanatate, Servicii web, Spiritualitate, Sport, Stiinta/Tehnologie, Stiri/Massmedia, Turism, Diverse, Fashion, Moda, Ingrijire

Profita de preturile noastre promotionale!

Pachet Basic

Pret Promotional

RON999

* Redus de la 1299 lei

Publicare pe 7 site-uri

 • Creare continut
 • Postare pe 7 site-uri
 • Site-uri cu DA > 20
 • Domenii exclusiv .ro
 • 2 link-uri DOFOLLOW
 • Fara costuri lunare
SOLICITA OFERTA

Pachet Profesional

Pret Promotional

RON1.999

* REDUS DE LA 2.499 LEI

Publicare pe 15 site-uri

 • Creare continut
 • Postare pe 15 site-uri
 • Site-uri cu DA > 20
 • Domenii exclusiv .ro
 • 2 link-uri DOFOLLOW
 • Fara costuri lunare
SOLICITA OFERTA

Pachet Business

Pret Promotional

RON2.999

*Redus de la 3.999 lei

Publicare pe 25 site-uri

 • Creare continut
 • Postare pe 25 site-uri
 • Site-uri cu DA > 20
 • Domenii exclusiv .ro
 • 2 link-uri DOFOLLOW
 • Fara costuri lunare
SOLICITA OFERTA
Articole seo pe blog-uri si site-uri

La ce va ajuta publicarea de advertoriale SEO?

Un advertorial SEO reprezinta o reclama ambalata abil intr-o forma de continut de calitate care poate ajunge mai usor la publicul tinta.

Practic, un advertorial arata ca un articol “normal”, dar cu un substrat consistent si discret de publicitate. Cunoscute si ca articole platite sau articole seo, este un mod inteligent de a strecura o reclama intr-un continut de calitate, fie ca este un site, blog personal sau director de articole, aceste advertoriale seo sunt afisate in paginile online ale unor publicatii cu o reputatie foarte buna.

Prin promovarea site-ului cu advertoriale seo veti castiga:

 1. Pozitionare mai buna in motoarele de cautare
 2. Brand Awarness – Brand-ul dvs va fi mai cunoscut
 3. Cresterea traficului si implicit numarului de conversii

Au scris despre noi

Peste 100 de branduri au incredere in agentia noastra, incercati serviciile noastre astazi!

Contacteza-ne si iti vor trimite oferta personalizata afacerii tale in maxim 24 de ore.

De cate feluri pot fi advertorialele?

Advertoriale SEO

Sunt orientate strict spre optimizare SEO a pozitionarii unui site in motoarele de cautare. Aceste advertoriale seo platite au continut dezvoltat in jurul unei teme de interes specifica publicului tinta, insa fara a face referire la brand.

In prezent advertorialele SEO sunt considerate cel mai puternic instrument de link building. Redactate de catre un agentie SEO, aceste articole pot genera link-uri stabile pe o perioada indelungata de timp si pot sustine o pozitie superioara in lista motoarelor de cautare, chiar si dupa schimbarea algoritmilor Google.

Textele online orientate spre SEO sunt in general foarte naturale, contin o serie de cuvinte cheie (keywords) amplasate strategic in structura articolului, precum si link-uri directe spre site-ul clientului. Mai mult, aceste advertoriale SEO reprezinta o punte de legatura intre site-ul clientului si platforme online mari si foarte credibile in “ochii” Google. De aceea, in advertorialele SEO se practica inserarea de linkuri spre site-uri de notorietate, tocmai pentru a sugera motoarelor de cautare ideea ca site-ul clientului este unul de incredere.

Aceste advertoriale seo sunt extrem de populare pentru ca aduc avantaje SEO foarte mari, link-urile create fiind foarte influente.

Toate acestea pot propulsa un site in clasamentul motoarelor de cautare pentru ca va fi in mod automat considerat “relevant” si “de incredere”.

Advertoriale ce vizeaza Brand Awareness-ul

Aceste articole speciale se aseamana putin cu forma comunicatelor de presa si sunt in general utilizate cu ocazia lansarii unui produs, serviciu sau eveniment, pentru prezentarea noutatilor sau generarea lead-urilor. Caracteristica lor fundamentala este ca promoveaza in mod vizibil un produs sau un serviciu – contin inclusiv date de contact, denumirea site-ului si detalii despre pagina de Facebook. Ca si structura, advertorialele pentru brand awareness sunt foarte flexibile. Ele permit inclusiv inserarea unui logo sau a unor imagini descriptive. Desi se axeaza pe promovarea brandului, acest tip de advertoriale nu genereaza rezultate SEO deosebite (utilizeaza linkuri naked, putin relevante pentru motoarele de cautare). Poteti gasi servicii de redactare articole online cunoscute si ca articole marketing in care sa se vorbeasca de brand-ul dvs. Aceste articole publicitare creaza un continut plin de informatii utile privin afcerea dvs

Advertoriale SEO mixte si Brand Awareness

Aceste tipuri de articole online propun o abordare combinata intre cele doua variante expuse mai sus. Ele sunt orientate spre optimizarea pentru motoarele de cautare, dar in acelasi timp promoveaza brandul sau site-ul clientului si produsele sau serviciile pe care acesta le ofera.

Ca si rezultate, de aceasta data avantajele SEO sunt medii, deoarece exista o probabilitatea foarte mare ca motoarele de cautare sa detecteze advetorialele ca fiind articole platite. Totusi, atunci cand advertorialele mixte apar pe site-uri de notorietate maxima, iar continutul lor este calitativ, business-ul este promovat in mod organic si vizeaza un public tinta. Daca aveti nevoie de o persoana care sa se ocupe de redactare articole sau scriere articole platite va putem ajuta bucurosi.

Google agreaza cresterea vizibilitatii unui brand/ site prin campanii de advertoriale online, motiv pentru care aceasta modalitate de promovare este una eficienta si sanatoasa pe termen indelungat.

Ce este un advertorial seo?

Advertoriale seo = Publicitate (30% promovare) + Continut Editorial (70% continut).

O campanie de advertoriale seo va poate ajuta sa atrageti si sa retineti mai usor interesul cititorilor deoarece continutul de calitate nu trece neobservat, asa cum se intampla cu anunturile ori reclamele clasice. Campaniile pot fi facute pe site-uri cu un trafic mare sau puteti cumpara advertoriale pe bloguri sau campanii advertoriale pe site-uri din nisa dvs. Advertorialele inseamna mai multe raspunsuri pozitive care provin de la un “call to action” direct. In plus, cititorii ce reactioneaza la advertoriale seo se vor indrepta spre dumneavoastra mai bine informati, cunoscand deja o buna parte din beneficiile produsului sau serviciului promovat. Daca cautati site-uri care vand advertoriale, aveti grija la mai multe aspecte cand veti cumpara, repectiv: notorietatea, autoritatea, numarul de articole postate in site, vechimea site-ului, numarul de advertoriale seo publicate, indexarea paginilor si a site-ului sau blog-ului.

Articole seo inseamna mai multe raspunsuri pozitive care provin de la un “call to action” direct. In plus, cititorii ce reactioneaza la un advertorial au tendinta de a se intrepta spre dumneavoastra mai bine informati. Pentru asta aveti nevoie de un scriitor articole care sa prezinte puntele forte cititorilor astfel incat sa cunoasca deja o buna parte din beneficiile produsului sau serviciului pe care il oferiti prin intermediul mesajului informativ, editorial pe care ati ales sa-l transmiteti.

Solicita oferta, iar noi te vom contacta!

Vom analiza proiectul tau si impreuna vom ajunge la o strategie potrivita pentru tine! Contacteaza-ne si pentru orice alte intrebari pe care vrei sa le pui.