Analiza SEO

Imbunatateste-i pozitia in rezultatele cautarii pe Google

Ce este analiza SEO?

Obiective si rezultate

Analiza SEO  are scopul de a masura gradul de optimizare a site-ului tau si de a propune sugestii si strategii pentru imbunatatirea punctelor slabe si pentru consolidarea pozitiei.

Analiza SEO este fundamentala pentru construirea unei strategii de marketing functionale si care permite atingerea unor standarde de vanzari bune si profituri semnificative.

Vor fi analizate elemenele si factorii esentiali pentru o buna strategie SEO dar vor fi  examinate si aspectele marginale fara de care nu se poate garanta o buna pozitie in rezultate.

Analiza noastra SEO este avansata deoarece analizeaza cu atentie toate elementele principale si secundare ale site-ului, si ofera argumente complete despre situatia site-ului descoperita.

analiza seo
Detalii analiza

Parametrii unei analize SEO

In analiza cuvintelor cheie, evaluam cuvintele cheie deja pozitionate si le sugeram pe cele mai competitive din punct de vedere al cautarilor reale si al traficului real pe motoarele de cautare.

Ulterior, vizam strategia care trebuie pusa in aplicare pentru a imbunatati vizibilitatea cuvintelor cheie indicate ca fiind mai avantajoase si profitabile.

Cuvintele cheie sunt alese pe baza unei analize atente a domeniului de activitate al site-ului ce urmeaza sa fie analizat si apoi sunt comparate cu datele furnizate de motorul de cautare cu privire la cautarile efectuate de utilizatori in medie.

 

Apoi, se trece la sondajul de pe pagina de initiala pentru a verifica eficacitatea textelor si a tuturor elementelor tehnice, cum ar fi etichetele si descrierea meta si toate componentele care pot impiedica sau favoriza succesul in motoarele de cautare.

Continutul este examinat detaliat pentru a verifica daca acesta corespunde tuturor cerintelor necesare pentru optimizare, pornind de la taguri, lungimea textului, prezenta cuvintelor cheie principale si a legaturilor interne.

Case-Studies-Single-Boosting-Image
SEO-Optimization -Image

Urmatorul pas este examinarea paginilor interne, cum se navigheaza, viteaza si toti factorii importanti ai SEO-ului, cum ar fi continutul, elementele html, imaginile si formatarea.

Analiza analitica a site-ului continua cu viteza de incarcare a site-ului, serverul este analizat pentru incarcarea paginilor, pentru a intelege performanta site-ului. Se propun sugestii  pentru a imbunatati performanta, pentru a ajunge la timpul perfect de raspuns al site-ului si a obtine o navigare rapida.

 

Urmatoarea faza se refera la popularitatea link-urilor, prin intermediul instrumentelor si software-ului nostru analizam toate backlink-urile prezente pe site. Dupa aceasta, avem un raport detaliat al tuturor legaturilor primite.

Vom realiza o analiza cantitativa si calitativa pentru a intelege ce strategie sa propunem pentru link building si ce actiuni trebuie intreprinse pentru a a exista un echilibru intre link-urile inbound, link-urile outbound si link-urile interne.

In cele din urma, veti putea observa pozitia concurentilor si pozitionarea lor organica pentru a intelege evolutia afacerii si a pietei in care va desfasurati activitatea.

De ce ai nevoie de o analiza SEO?

Analiza noastra SEO este avansata deoarece analizeaza cu atentie toate elementele principale si secundare ale site-ului, si ofera argumente complete despre situatia site-ului descoperita.

O analiza SEO realizata de un specialist poate rezolva lacunele in strategia ta de optimizare si va indica exact si detaliat cum sa structurati actiunile viitoare pentru a indeplini obiective solide si durabile in timp.

De asemenea, este inclusa si posibilitatea unei consultatii de 1 ora cu un specialist SEO prin Skype/Telefon/Whatsapp pentru a clarifica orice nelamurire sau/si a raspunde la intrebari specifice legate de strategia SEO care urmeaza sa fie implementata.

Daca detii un business online sau pe care vrei sa il promovezi online si nu esti in masura sa ii exploatezi intreg potentialul crescand cifra de afaceti, atunci analiza SEO va ofera toate instrumentele imediate pentru atingerea obiectivelor!

Cui se adreseaza analiza SEO?

Profesionisti, liber profesionisti, pfa-uri, bloggeri care doresc sa imbunatateasca optimizarea in cautari a propriei afacerifie, fie ca este sau nu online, si doresc sa-si imbunatateasca cultura despre SEO pentru a interconecta in mod eficient cu motoarele de cautare si pentru a intocmi strategii specifice in scopul cresterii traficului organic.

Totodata se adreseaza si celor care doresc sa-si perfectioneze strategiile și tehnicile de poziționare pentru a concura la cel mai inalt nivel pe piața actuala.

Servicii de calitate!

Cine va intocmeste analiza SEO?

Analizele SEO sunt studiate si analizate de catre experti SEO cu experienta.

Avem profesionisti din domeniu care se dedica SEO si, in acelasi timp, se actualizeaza si continua sa experimenteze cu motoarele de cautare.

Avem specialisti in marketing online care investesc in pregatire continua, participand la cursuri si traininguri de perfectionare  pentru imbunatatirea   abilitatilor si strategiilor tinand pasul evolutiei din online.

Doresti sa concurezi pe piata online si sa obtii vizibilitate?

Analiza SEO - incepe cu criteriile corecte si verifica nivelul de optimizare si vei fi pregatit sa cuceresti internetul!