Moz vs Raven Tools

Moz vs Raven Tools: Un Ghid Comparativ  

Raven Tools și Moz sunt două dintre cele mai cunoscute platforme de optimizare a motoarelor de căutare folosite de agențiile de marketing digital și dezvoltatorilor de website-uri pentru a monitoriza și îmbunătăți codurile și conținutul lor. Fiecare dintre ele dispune de copii unice care ajută la obținerea succesului pe piața de marketing digital.

Dar care dintre aceste două platforme este mai potrivită pentru nevoile tale?

Acest ghid exploratoriu la Moz vs Raven Tools vă va ajuta să luați cea mai bună decizie pentru nevoile dvs. specifice.

Mai întâi, vom explora modul în care funcționează fiecare platformă în parte și apoi vom compara ceea ce oferă fiecare pentru a descoperi care este cea mai bună soluție pentru dvs.

Ce este Moz?  

Moz este una dintre cele mai cunoscute platforme de optimizare SEO care oferă analize de website, monitorizare a domeniilor și rapoarte de căutare. Platforma este folosită de mii de agenți de marketing digital și dezvoltatori de website-uri pentru a maximiza traficul și poziționarea site-ului lor în rezultatele căutării.

Moz oferă un set complet de instrumente pentru o varietate de necazuri SEO, cum ar fi:

• Cercetare de cuvinte cheie: Instrumentul Keyword Explorer folosește algoritmii de AI pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru a găsi cele mai bune cuvinte cheie și să creați conținut optimizat.

• Optimizare SEO On-Page: Moz ajută la îmbunătățirea structurii și a conținutului site-ului dvs., astfel încât acesta să fie bine prezentat cititorilor, dar și motoarelor de căutare.

• Monitorizare a domeniului: Moz monitorizează acțiunile competitorilor și își actualizează rezultatele și rapoartele de căutare pentru a vă ajuta să vă mențineți un pas înaintea lor.

• Monitorizare a link-urilor: Monitorizați link-urile recente și descoperiți ce site-uri vă dau linkuri pentru a rămâne mai bine poziționat în căutări.

• Monitorizarea Brandului: Împiedică orice hostilități și ajută la îmbunătățirea imaginii brandului prin monitorizarea comentariilor pe rețelele sociale și rapoarte de Monitorizare a Brandului.

Ce este Raven Tools?  

Raven Tools este o platformă de marketing digital și SEO, de asemenea, folosită de mulți agenți de marketing digital și dezvoltatori de website-uri pentru a-și îmbunătăți codul și conținutul. Instrumentele interactive și rapoartele ușor de citit fac din Raven Tools un instrument favorit printre agenții de marketing digital.

Rapoarte integrate precum raportul de inspecție a paginilor și raportul de performanță SEO pot fi generare pentru a vă ajuta să vedeți cât de bine funcționează site-ul dvs. și la ce poate fi îmbunătățit.

Iată mai jos câteva dintre principalele caracteristici ale Raven Tools:

• Tracing de campanie: Având monitorizarea de front pag, puteți vedea ce funcționează și ce trebuie îmbunătățit, astfel încât să obțineți mai mulți vizitatori și mai mulți clienți.

• Monitorizarea socială: aflați ce spun ceilalți despre produsele sau serviciile dvs. și cum reacționează la acestea.

• Social ROI-ul: Utilizând Raven Tools, puteți calcula investiția în marketing digital în timp real și găsi moduri de a o îmbunătăți.

• Monitorizare a conținutului: Această caracteristică ajută la determinarea unde și cum poate fi îmbunătățit conținutul existent și crearea unui conținut nou, mai eficient.

• Monitorizarea link-urilor: Blackliți linkurile negative și acolo unde subliniezi linkurile pozitive pentru a îmbunătăți calitatea site-ului.

După ce am văzut cum funcționează fiecare platformă în parte, să ne uităm la ceea ce oferă fiecare.

Moz vs Raven Tools  

  1. Preț

Moz oferă mai multe planuri de preț, începând de la 9,99 USD pe lună pentru Moz Pro până la 499 USD pe lună pentru Moz Local.

Raven Tools oferă șase planuri diferite, începând de la 9,95 USD pe lună pentru Startup până la 349 USD pe lună pentru Agenții dintr-o anumită industrie.

  1. Instrumente

Moz include o serie de instrumente SEO, cum ar fi cercetarea cuvintelor cheie, optimizare SEO On-Page, monitorizarea domeniului, monitorizarea link-urilor și monitorizarea brandului.

Raven Tools oferă traseul campaniilor, monitorizarea socială, ROI-ul social, monitorizarea conținutului și monitorizarea link-urilor.

  1. Rapoarte

Moz oferă rapoarte Site Crawl, Link Building și URL Metrics, care vă ajută să monitorizați performanța site-ului și să vedeți ce trebuie îmbunătățit.