Cele mai bune pluginuri de SEO pentru WordPress

Când site-ul dvs. WordPress este gata de lansare, ultimele lucruri la care vă gândiți sunt pluginurile de SEO. Dar, chiar și cei mai buni site-uri web pot suferi în căutările organice dacă SEO-ul lor nu este îngrijit. Cu toate acestea, afilierea unor pluginuri de SEO de bună calitate cu site-ul dvs. WordPress poate face o mare diferență pentru vizibilitatea generală. Din acest motiv, am alcătuit o listă a celor mai bune pluginuri SEO pentru WordPress, care acoperă laturile cercetării motorului de căutare și ale optimizării conținutului.

I. Ce sunt pluginurile de SEO?

Pluginurile de SEO, sau mai degrabă, pluginurile de optimizare pentru motoare de căutare, efectuează mai multe sarcini pentru dvs. pentru a vă asigura că conținutul dvs. web este gata pentru a fi recunoscut la nivel de căutare de către Google și alte motoare de căutare. Unele dintre aceste pluginuri oferă chiar rapoarte și statistici pentru a vă ajuta să înțelegeți cât de bine face site-ul dvs., rezultând într-o bună înțelegere a audienței sale și a modului în care poate fi acest lucru îmbunătățit.

II. Ce avantaje ofera pluginuri SEO pentru WordPress?

Pluginurile SEO pentru WordPress oferă o mulțime de avantaje:

• Facilitează optimizarea site-urilor WordPress pentru SEO
• Asigură că site-ul web este pregătit pentru a fi indexat corespunzător și recunoscut corect de către motoarele de căutare
• Asigură că conținutul site-ului web conține următoarele cuvinte cheie și metadate
• Monitorizează site-ul tău pentru sănătatea SEO
• Generați rapoarte SEO și statistici pentru a vedea ce funcționează și ce nu funcționează
• îmbunătățiți viteza site-ului
• Rezolvați erorile 404 și corectați URL-urile site-urilor dvs.
• Oferați suport pentru extinderea conținutului site-urilor și alte Optimizați
• Controlați ce informații sunt prezentate aspectelor motorului de căutare
• Îngrijiți-vă conținutul posturilor de blog pentru a viza cuvintele cheie potențiale

III. Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress

Există multe pluginuri SEO disponibile pentru WordPress care vă pot ajuta să optimizați site-ul dvs. web.

Aici sunt cele mai bune opt pluginuri SEO:

  1. Yoast SEO

Yoast SEO este unul dintre cele mai populare pluginuri SEO pentru WordPress. Oferă un set complet de caracteristici de optimizare a SEO-ului, inclusiv verificarea cuvintelor cheie, crearea sitemap-ului și verificarea legăturii. De asemenea, oferă opțiuni pentru editarea titlurilor și descrierilor meta, optimizarea tuturor paginilor și posturilor și multe altele.

  1. All in One SEO Pack

All in One SEO Pack este un plugin gratuit pentru WordPress care simplifică procesul de optimizare a SEO-ului. Acest plugin este încărcat cu opțiuni, inclusiv titluri și meta-descrieri personalizate, optimizarea structurii de adrese URL, monitorizarea cheilor de căutare și multe altele.

  1. The SEO Framework

The SEO Framework oferă o metodă fără effort pentru optimizarea SEO-ului. Acest plugin se integrează perfect cu WordPress și oferă mai multe caracteristici, inclusiv identificarea și verificarea meta-titlurilor, a descrierilor meta și a sitemap-urilor, personalizarea legăturilor de redirectare, crearea de sloturi pentru rețele sociale și altele.

  1. SEOPress

SEOPress este una dintre cele mai bune soluții SEO disponibile, oferind o gamă largă de caracteristici în ceea ce privește optimizarea SEO-ului. Acesta asigură o monitorizare avansată a cheilor către căutare, oferind descrieri personalizate, verificări de structură și legături de redirectare. De asemenea, SEOPress oferă opțiuni pentru editarea titlurilor sitemap și a descrierilor, verificarea robotilor XML și multe altele.

  1. SEOPressor

SEOPressor este un plugin puternic cu o gamă largă de funcții pentru optimizarea SEO-ului. Acesta oferă opțiuni de verificare a cuvintelor cheie, crearea de legături de redirectare, monitorizarea și controlul linkurilor mark-up HTML și mai mult. Acesta oferă, de asemenea, un scor SEO pentru site-uri, astfel încât utilizatorii să șteargă exact ce acțiuni trebuie să ia pentru a îmbunătăți SEO-ul pentru site-ul dvs.

  1. Rank Math

Rank Math este una dintre cele mai noi soluții de SEO și oferă o mare varietate de caracteristici pentru a vă ajuta să optimizați site-ul dvs.. Acest plugin oferă caracteristici precum crearea de meta-titluri și meta-descrieri personalizate, optimizarea sitemap-urilor XML și verificarea cuvintelor cheie.