Cele mai bune extensii de SEO pentru Chrome

Cum se poate obține răspunsul optim pentru căutările către site-ul dumneavoastră? Răspunsurile pot fi surprinzătoare, dar elementul-cheie este SEO – ceea ce înseamnă “optimizare pe motoare de căutare”.

Bine optimizat pentru un motor de căutare, site-ul dumneavoastră ar putea ajunge la topul rezultatelor căutărilor, obținând astfel mai multe vizite și o mai bună vizibilitate. Acest lucru poate duce la o mai bună imagine și credibilitatea clienților, ceea ce, la rândul său, poate traduce într-o creștere a vânzărilor.

Ca să vă asigurați că aplicația dvs. este optimizată corespunzător pentru căutări, există peste tot extensii de SEO disponibile pentru browserul dvs. Chrome . Această versiune se concentrează pe 8 dintre cele mai bune Accesorii SEO pentru Chrome.

  1. SEOquake

SEOquake este unul dintre cele mai populare Accesorii SEO pentru Chrome. Această extensie furnizează informații SEO detaliate pentru orice pagină web, inclusiv indexarea PageRank, Google și Alexa, informații despre backlinks și informații despre folosirea cuvintelor cheie.
De asemenea, permite comparații rapide între diverse intrări și oferă statistici utile și instrumente de audit SEO.

  1. Linkclump

Dacă aveți nevoie să cautați mai mult de un link în același timp, extensia Linkclump poate fi ceea ce căutați. Oferă opțiunea de copiere a tuturor linkurilor pe care le-ați selectat – sau a unor anumite linkuri – și chiar de a le deschide în mai multe tab-uri sau ferestre.

  1. MozBar

If you want to develop your own technical and search engine optimization skills, MozBar may be the ideal extension. It provides quick access to optimization-related data for any website, with the ability to compare URLs and links.

  1. A Hrefs Toolbank

Cu un simplu clic pe icon-ul extensiei, veți obține o listă cu informații detaliate, cum ar fi:

-Aflați dacă un link este urmărit
-Citiți setările URL-ului
-Aflați dacă un site este listat în Google sau nu
-Obțineți informații despre autoritatea domeniului

  1. SEO Site Tools

SEO Site Tools poate fi util pentru cercetare SEO completă. Oferă informații despre domenii majore, inclusiv Google Page Rank și Alexa Rank. De asemenea, oferă informații pagină pentru orice domeniu, inclusiv cercetarea cuvintelor cheie și informații despre backlink-uri.

6.Majestic Backlink Analyzer

Majestic Backlink Analyzer este una dintre cele mai bune extensii SEO pentru Chrome, care vă permite să verificați statisticile site-ului și backlink-urile sale. Are o foarte bună acoperire unică pentru 400+ miliarde de backlink-uri, pe care-l folosește pentru a oferi informații detaliate despre:

-Cât de multe link-uri are un site
-Care sunt cele mai bune pagini de destinație
-Care sunt sursele de link-uri

  1. Serp Analysis

Prețuit pentru faptul că facilitează rapid verificarea cotei unui site și analiza competiției, Serp Analysis oferă un detalii SEO complete pentru orice domeniu. Puteți parcurge rapid rezultatele căutărilor și veți afla cât de bine poziționat este site-ul și cine sunt concurenții pe acea căutare.

  1. SEO Meta in 1 Click

Este o altă extensie SEO care vă permite să vedeți datele din totalitatea site-ului direct de pe pagina actuală. Veți avea acces la informații despre valori HTML, cuvinte cheie, backlink-uri și indexări.

Sper că acest articol v-a ajutat să identificați cea mai bună extensie SEO pentru Chrome. Având aceste extensii , puteți face cercetare rapidă, obține informații vital despre backlink-uri, cuvinte cheie, indexarea și mai multe – toate direct de pe pagina web pe care sunteți. Aceste unelte vă va ajuta să duceți site-ul pe culmile clasamentelor, obtinând astfel mai multe vizite și o mai bună vizibilitate pe motoarele de căutare.