Top sfaturi SEO pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor

O experiență bună a utilizatorului este cheia când vine vorba de SEO optimizat, dar în același timp, poate fi cel mai greu de obținut. Echipa noastră de experți SEO s-a reunit și a discutat despre cele mai bune practici pentru optimizarea SEO și creearea unei site-uri web cu o mare experiență pentru utilizatori. Iată top sfaturi SEO pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

1 .Construiți un site web optimizat pentru mobil

Google a început a indexa conținutul mobil încă din 2018 și acum, optimizează orice site pentru dispozitivele mobile. Oricare ar fi nevoile utilizatorilor dvs., indiferent dacă au nevoie de un blog, un magazin online sau un site de business, asigurați-vă că acesta este optimizat pentru a se putea folosi pe orice dispozitiv mobil și desktop.

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. funcționează pe screen-urile dispozitivelor mobile, trebuie să folosiți următoarele elemente:

  • Folosiți un cont practic pentru căutările mobile și optimizați-l. Acest lucru vă va ajuta să vă autentificați mai bine pe site și va face ca acesta să fie mai prietenos cu SEO.

  • Utilizați teme și plugin-uri mobile. Acestea se vor asigura că site-ul dvs. rulează bine pe device-urile mobile și se ajustează la un ecran mai mic.

  • Evitați elementele Flash și JavaScript. Acestea leneșesc încărcarea site-ului pe device-urile mobile și le fac să se încarca mai greu.

2 .Utilizați link-uri interne și externe

Utilizarea link-urilor interne și externe poate fi foarte importantă pentru a asigura o bună navigare pentru utilizatorii dvs. Pe lângă faptul că link-urile le permit navigarea prin site-ul dvs., acestea pot ajuta și la îmbunătățirea semnificativă a SEO. Link-urile externe aduc mai multă credibilitate pentru site-ul și le oferă cititorilor dvs. noi informații.

Link-urile externe pot fi de la alte site-uri web, de la anumite cărți, site-uri de social media sau alte resurse. De exemplu, dacă aveți un articol despre optimizarea SEO, puteți include link-uri către alte resurse de top care tratează această temă. Account-ude social media sunt și ele foarte bune pentru SEO, deoarece acestea pot ajuta la răspândirea link-urilor pe care le utilizați și la creșterea traficului.

Link-urile interne se referă la link-urile de pe propriul site care leagă diferite pagini web. Utilizarea acestor link-uri face ca utilizatorii să poată naviga mai ușor prin site-ul dvs. Si să găseasca ceea ce căutau mai repede.

3 .Utilizați meta etichete

Meta etichetele și etichetele de titlu sunt un alt element important care ajută la îmbunătățirea SEO și la îmbunătățirea experienței utilizatorului. Acestea ajută la informarea motoarelor de căutare despre conținutul unui site și pot include informații despre acele pagini, cum ar fi descrierile, cuvintele cheie și multe altele.

Meta etichetele oferă utilizatorilor și motoarelor de căutare informații despre conținutul unui site. Acestea pot furniza informații despre descrieri, cuvinte cheie sau chiar link-uri către alte resurse.

Etichetele de titlu sunt extrem de importante pentru SEO și îmbunătățesc întotdeauna experiența utilizatorilor. Ele descurajează oamenii să navigheze prin site-ul dvs., îi ajută să-și gasească despre ce este vorba și oferă motoarelor de căutare informații despre pagina și conținutul său.

4 .Utilizați cuvintele cheie

Cuvintele cheie sunt elementul principal al SEO și pot ajuta la indexarea mai bună a site-urilor dvs. Oricând căutați ceva pe Google, auto-completarea cuvintelor cheie vă oferă ceea ce căutați.

Relevanța cuvintelor cheie este extrem de importantă atunci când se scrie un conținut pentru un site web. Utilizatorii dvs. ar trebui să poată găsi informațiile cautate cu ușurință și acest lucru poate fi doar realizat cu cuvintele cheie potrivite utilizate în conținut și URL-uri.

De asemenea, acest lucru poate ajuta SEO-ul dvs. deoarece cuvintele cheie sunt termenii pe care oamenii îi utilizează în căutări pe Google. Cu cuvintele cheie potrivite în conținutul site-ului dvs., site-ul dvs. ar putea să apară mai sus în rezultatele de căutare și să primească mai mult trafic.

5 .Optimizați-vă imaginile

Imaginile pot de asemenea fi optimizate pentru SEO. Unele dintre cele mai bune metode de a optimiza imaginile includ:

  • Utilizați cuvinte cheie pentru imagini în titlurile lor.

  • Puneți imagini cât mai mici pentru a le putea încărca mai repede.