Publicitatea video versus SEO: Care este mai bună pentru implicarea utilizatorilor?
Fiul promovării digitale și unul dintre cele mai importante elemente ale marketingului digital, SEO și publicitatea video sunt în general o combinație eficientă și necesară fiecărui brand. Potrivit lui Forrester, până în 2022, video-urile vor reprezenta 80% din traficul global prin intermediul traficului online.
Acestea fiind spuse, în 2019 modul în care brandurile au abordat publicitatea online s-a schimbat considerabil. În contextul actual, cercetările arată că organizațiile se concentrează pe modelarea comportamentului clienților și obținerea eficienței prin îmbunătățirea în mod continuu a operațiunilor și rezultatelor. Acest lucru face ca investiția în publicitatea video și SEO să se alinieze cadrului obiectivelor actuale ale organizațiilor din punct de vedere strategic.
Publicitatea video și SEO sunt omniprezente în mediile noastre digitale ajutând la construirea unei baze solide de fani ai brandului și obținerea mai multor rezultate positive pe termen lung. Cu toate acestea, pentru brandurile noi sau existente care se confruntă cu răspunsuri mixte, poate fi dificil pentru oamenii de marketing să decidă ce abordare să lase mai înainte.
Astfel, în acest articol privind relația dintre SEO și publicitatea video și cea mai bună abordare pentru implicarea clienților, vom discuta:
• Obiectivele și CEA MAI BINE SEO și publicitatea video
• Compararea SEO video și publicitate
• Care abordare este mai bună pentru implicarea clienților
Obiectivele SEO și publicitatea video
În general, fiecare formă de marketing are propriile sale obiective pentru a atinge. SEO sau optimizare pentru motoarele de căutare are un obiectiv specific, acela de a influența statutul site-ului în rezultatele SERP-urilor, care poate contribui la creșterea traficului. Unele dintre strategiile principale de optimizare a motoarelor de căutare pot include cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea conținutului și a metatag-urilor, optimizarea site-ului web, construirea backlink-uri sau câștigarea link-uri, etc.
Publicitatea video are, de asemenea, propriile sale obiective și strategii pentru a da viață siglei sau promova produsele sau serviciile prin intermediul unui mesaj sau experiență video care este vizual și emoțional încărcat. Poate include, pe lângă alte obiective, crearea conținutului video, reclame video, social media video, campanii de branding și postări de blog-uri video sau filme ale produsului, crearea videoclipurilor și folosirea acestora în canalele corecte, etc.
Compararea SEO video și publicitate
Publicitatea video și SEO sunt separate în lumea digitală, dar când sunt combinate, pot oferi rezultate pozitive pentru brand. Fiecare tehnica de marketing este de valoare și împreună pot aduce avantaje extraordinare.
SEO și publicitatea video prezintă câteva caracteristici comune care ar trebui luate în considerare în décision. Acestea ar include:
Vizibilitate: SEO și publicitatea video sunt ambele folosite pentru a mări numărul de contribuitori potențiali la site-ul tău, prin îmbunătățirea clasamentului site-ului în rezultatele SERP și prin furnizarea unei experiențe unice către utilizatori.
Cost-eficient: Atât SEO-ul cât și publicitatea video se concentrează pe performanța și eficacitatea bugetului în timp ce se asigură că nu se depășesc limitele bugetare ale unei organizații.
Ușor de înțeles: SEO și publicitatea video împărtășesc câteva concepte cheie și informații, cum ar fi modul de conectare cu vizitatorii și de construire a unei marci legitime, precum și modul de a crea imagine de ansamblu vindecarea și retenția clienților.
Care abordare este mai bună pentru implicarea clienților?
Publicitatea video si SEO-ul pot fi ambii folosite pentru a implica și conecta eficient cu utilizatorii și pentru a-și îndeplini obiectivele de marketing. În cele din urmă, alegerea între publicitate și SEO ar trebui să ia în considerare factori precum preferințele țintei, rezultatul dorit, obiectivele de marketing, bugetul și numărul de clienți pe care intenționați să-i influențați.
SEO poate fi recomandat dacă intenționați să atrageți cât mai mulți vizitatori posibili și să vă concentrați pe asistența cu compania dvs. de urmărire online și rezultatele de lungă durată. Poate fi cel mai bun pentru afacerile mai mici, mai ales dacă obiectivele lor sunt pe termen lung și eficiența costurilor.