Cum să optimizezi site-ul tău pentru căutarea vocală?

Optimizarea pentru căutarea vocală nu este doar viitorul, ci este şi prezentul afacerilor online. Oamenii din ziua de astăzi fac adesea cumpărături folosind cuvinte de comandă, pe lângă căutările obişnuite, deci este esenţial să înţelegeţi ce înseamnă acest concept şi cum să-l aplicaţi la site-ul dvs., pentru a vă îmbunătăţi vizibilitatea pe motoarele de căutare.

Ce este căutarea vocală?  

Căutarea vocală este modul în care oamenii folosesc vorbele pentru a obţine informaţii cu ajutorul unor dispozitive siri, alexa sau google.Această tehnologie a devenit mai înaltă și folosită pentru că poate răspunde la întrebările umane, identificând rapid rezultatele necesare. De-a lungul anilor, căutarea vocală a cunoscut o creștere spectaculoasă și se dovedește că este deosebit de poate într-o multitudine de scopuri.

De ce eti important să optimizați site-ul pentru căutarea vocală?  

Căutarea vocală devine din ce în ce mai importantă în ceea ce priveşte optimizarea pentru motoarele de căutare. Cu toții știm că majoritatea oamenilor folosesc un limbaj natural și folosesc cuvinte de comandă pentru a obține informații pe Google. Prin urmare, este deosebit de important să optimizați site-ul pentru SEO și căutarea vocală, pentru a avea cea mai mare vizibilitate pe piața dvs.Pe lângă asta, contează și că optimizarea pentru căutarea vocală îți poate îmbunătăți rata de conversie.

Cum să optimizezi site-ul tău pentru căutarea vocală?  

Există câteva modalități prin care puteți optimiza site-ul dvs. pentru căutarea vocală. Acesta este un ghid complet al tuturor lucrurilor pe care trebuie să le știți și de ce optimizarea pentru căutarea vocală este importantă pentru business-ul dvs.

  1. Optimizați conținutul pentru căutare naturală

Old-school SEO este încă de bază. Optimizarea conținutului pentru căutare naturală înseamnă să adăugați cuvinte cheie cheie la titlurile dvs., subtitluri și conținutul. Nu stabiliţi un număr, cercetaţi mai mulţi termeni similari cu cei pe care doriţi să-i adaptaţi conţinutului. Utilizaţi termenii căutării vocale în titlurile postărilor de articole, în titlul și conţinutul articolelor, în tag-uri, în subtitluri și în conținutul imaginilor dvs.

  1. Adăugați intrebari si raspunsuri pregătite

Adăugarea întrebărilor și răspunsurilor pregătite este, de asemenea, o metodă de optimizare SEO vocală. Acest lucru înseamnă că puteți adăuga întrebări și răspunsuri direct în pagina dvs. web, care pot fi afișate în rezultatele căutării. Aceste întrebări și răspunsuri scurte sunt deosebit de importante în ceea ce privește căutarea vocală.

  1. Utilizați text alternativ pentru imagini

Principalul motiv pentru care se recomandă utilizarea textului alternativ pentru imagini este acela că sisteme precum Google nu pot citi imaginile. De aceea, este esențial să adăugați un text alternativ pentru fiecare imagine care apare pe site-ul dvs. Astfel, motoarele de căutare pot recunoaște imaginea și sunt mai likey să returneze imaginea în rezultatele de căutare.

  1. Integrarea Google My Business

In timp ce te preocupi de SEO vocal, trebuie să-ți înregistrezi afacerea pe Google My Business pentru a-ți optimiza imaginea locală. Aceasta vă va permite să vă creați o prezență online și va ajuta la debutul site-ului dvs. către căutările vocale.

  1. Crearea conținutului și creșterea imaginii

Alt lucru pe care trebuie să-l faci pentru a optimiza site-ul tău pentru căutare vocală este crearea unui conținut de calitate. Dacă ai putea să schimbi lucrurile pe care le publici, ar fi ideal să faci asta. De asemenea, este esențial să vă concentrați și asupra rețelelor sociale și asupra imaginii marcii pe care o creați, în special în timp ce vă optimizați conținutul.

  1. Une viteză mai rapidă

Borrowing on the same concept in SEO automation, spoken searches require quicker results in order to be satisfied. So, optimizing your website’s speed is an absolute must if you want your site to remain competitive. The best way to do this is to use website accelerators and compressors, like Gzip, to reduce the size of your webpage so the loading speed increases.

  1. Optimizare site-ul pentru dispozitive mobile

Dispozitivele mobile se dovedesc a fi teritoriul cel mai important al optimizării SEO – și în ceea ce privește căutarea vocală de asemenea. Dacă site-ul se incarca greu pe dispozitivele mobile, aceasta ar putea afecta negativ orice optimizare vocala.