Cum să îmbunătățim viteza de încărcare a paginilor pentru SEO?

Îmbunătățirea Vitezei de încărcare a Paginilor pentru SEO  

Viteza de încărcare a paginilor poate fi un factor critic în SEO, atât în optimizarea pentru motoarele de căutare cât și în diminuarea abandoanelor de pe site-ul dvs. Întreaga lume știe cât de frustrant poate fi să încerci să accesezi un site care durează prea mult. Există, de asemenea, consecințe mai puțin obișnuite pentru viteza de încărcare a paginilor web care s-ar putea să nu știți. Acest articol va explora cum vă puteți îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor pentru SEO, printr-o varietate de îmbunătățiri tehnice, pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne competitiv și în formă optimă.

Ce percepeți acum, efectele vitezei de încărcare a paginilor?  

Cel mai simplu efect al vitezei de încărcare a paginilor pe care îl puteți percepe se referă la abandonul de pe site. În cazul în care pagina dvs. de încărcare durează prea mult, persoanele care ar fi putut să devină clienti se vor duce în alte părți – și nu se mai întorc. Acest lucru are consecințe importante asupra SEO and revenue.

Dar strategia SEO a vitezei de încărcare a paginilor se extinde dincolo de a pierde clienți și de a încărca pagini mai lent. Viteza de încărcare a paginilor joacă un rol major în prezența pe internet și în calitatea dvs. ca furnizor de informații.

Cum influențează motoarele de căutare viteza de încărcare a paginilor?  

Site-urile care încep să funcționeze rapid se bucură de avantaje de natură SEO:

• Există o legătură legată de clasamentele motoarelor de căutare: Google a confirmat că viteza poate fi un factor în sortarea rezultatelor. Puteți obține un avantaj față de concurență și puteți urca paginile web cu viteză mai mare în SERPS.

• Principalul motor de căutare, Google, oferă suport pentru paginarea rapidă prin mai multe unelte, în special PageSpeed ​​Insights. Acest modul de a îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor se va dovedi util pentru optimizarea SEO.

• Motoarele de căutare tind să indexeze mai repede site-urile cu viteză mare, aducând un avantaj asupra site-urilor concurente cu viteză rapidă. Cu alte cuvinte, motoarele de căutare vor începe să afișeze răspunsul mai repede.

• Google a fost foarte deschisă despre faptul că viteza de încărcare a paginilor influențează chiar și clasarea mobilă. Dacă viteza de încărcare a paginilor dvs. nu este decentă pentru conceptele de mobil, puteți să pierdeți multe vizualizări câștigate.

Cum să îmbunătățiți viteza de încărcare a paginilor?  

Există mai multe existentierea modalități prin care puteți îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor, iar cunoștințele tehnice pot fi potrivite pentru a le rezolva pe mai multe. Mai jos se regăsesc câteva dintre aceste soluții și principalele lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a-ți îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor.

• Utilizați CDN

Content Delivery Network (CDN) se bazează pe hardware distribuit global care poate elimina întârzierea cauzată de distanța dintre server și utilizator. Atâta timp cât utilizatorul se află într-un punct relativ apropiat de undele de pe CDN, va încărca conținut extrem de rapid. Acest efect pozitiv asupra vitezei de încărcare a paginilor vă va ajuta să rămâneți competitiva.

• Optimizați imagini și media

Dacă aveți un site care folosește imagini sau media, cu siguranță veți fi obișnuit că mărimile de descărcare sunt mai mici decât la creare, oferind avantaje în ceea ce privește viteza de încărcare a paginilor. Dacă, de exemplu, aveți imagini de mari dimensiuni, pentru a le optimiza trebuie să le micsorați dimensiunile și să le comprimați, iar formatul ar trebui schimbat.

• Optimizați codul

În web designul modern, este posibil să utilizați programe care reduc viteza de încărcare a paginilor și codarea. Aceste unelte sunt adesea integrate în platformele de website design, cum ar fi WordPress. Aceste căutări minime de cod vor eficientiza procesarea și încărcarea paginilor astfel încât să se îmbunătățească viteza.

• Încorporați file JavaScript și folosiți serverul proxy