Cele mai bune tehnici de SEO off-page

Tehnicile SEO off-page pot ajuta la construirea autoritatii site-ului dvs. si la cresterea traficului natural. Optimizarea SEO off-page poate fi o parte provocatoare a optimizarii SEO a web-site-urilor pentru proprietarii de magazine online, in termeni simpli SEO off-page este construirea linkurilor externe spre site-ul dvs. cauta sa construiesti sau sa obtii link-uri de inalta calitate care sa ofere autoritate site-ului dvs. si care sa se preteze strategiei generale SEO.

Departe de SEO-ul on-page clasic, cum ar fi redesignarea site-ului, pe care proprietarii de magazine online ar trebui sa se focus are aspectul SEO off-page, nu inseamna doar construirea linkurilor catre site-ul dvs.; este vorba de optimizarea linkurilor care la randul lor sunt construite pentru site-ul dvs. si gestionarea acestora.

Ce este SEO Off-Page?  

SEO off-page se refera, in general, la tehnicile folosite in extinderea reliefului site-ului, pentru a obtine mai mult trafic si clasarea mai buna in motoarele de cautare. Cu alte cuvinte, SEO off-page se refera la acesti factori „ao altor site-uri” care contribuie la orice clasare a unui site, de exemplu linkul dintre aceste site-uri, parerile si ierarhizarile site-urilor web, discutii si modificarile din interiorul unor site-uri web, etc.

Acest lucru inseamna ca strategia SEO off-page trebuie sa faca linkuri de pe alte site-uri la alte site-uri din aceeasi industrie sau relatate, care sunt strâns conectate si complementare cu site-ul web pe care îl promoveaza. Aceste linkuri trebuie sa fie cat mai relevante pentru ca acestea vor furniza un semnal puternic catre motorul de cautare care iti pozitioneaza site-ul.

Beneficiile SEO Off-Page  

SEO-ul off-page are mai multe beneficii, cum ar fi cea mai proeminenta cresterea traficului, dar si contribuie si la un nivel mai inalt de autoritate si popularitate a site-ului. Unele dintre beneficiile SEO off-page includ:

• Cresterea traficului: SEO off-page va face site-ul dvs. mai vizibil in rezultatele motoarelor de cautare si va oferi vizibilitate crescuta pentru site-ul dvs. Acest lucru se datoreaza linkurilor externe si pozitionarii optime a site-ului in motorul de cautare, ceea ce va duce la mai mult trafic pana la site-ul dvs.

• Cresterea autoritatii: Linkurile externe de sceptica a se pelarii (in special cele de calitate ridicata) vor crea un sentiment pozitiv al autoritatii pentru site-ul dvs., facandu-l sa fie dorit si indexat mai bine in motorul de cautare.

• Imbunatatirea indexarii: SEO off-page imbunatateste semnalul pe care motorul de cautare îl foloseste pentru a-l indexa pe placa pe scara larga (si mai rapid).

• Rapiditate: SEO off-page este de multe ori mai rapid decât SEO-ul on-page, deoarece schimbările obtinute pot apărea mai rapid.

Cele mai eficiente tehnici SEO Off-Page  

Constructia link-urilor este probabil cea mai comuna activitate SEO off-page, dar aici sunt câteva sfaturi si tactici care pot ajuta la obținerea contrastului de a fi un campion pentru optimizarea SEO off-page.

  1. Strategia de continut

Strategia de conținut ofera un mediu excelent pentru a dezvolta linkuri de calitate catre site-ul dvs., precum și pentru a construi imaginea site-ului dvs. cu puternice si pozitive. Strategia de conținut ar trebui sa includa publicarea de articole de calitate, blogging și postari pe forumuri si rețele sociale – astfel încât link-urile puternice sa mearga catre site-ul dvs. Oricare ar fi strategia de continut ele trebuie sa ofere informații bine documentate și de înalta calitate pentru a atrage lumea, lumea se va ocupa de promovarea a ceea ce Dumneavoastra oferiti.

  1. Postare in Directoare

În cazul în care există un director specific în care site-ul dvs. trebuie sa se îngrijeasca, optimizarea SEO off-page va presupune inscrierea în acesta. Acest lucru va fi eficient în special în cazul în care elementele de searh ale site-ului sunt concentrate pe o anumita ocupație. Este indicat sa aveti grija in ceea ce directoare alegeti, va fi necesare numai directoare cu continut bun calitate si cu multi utilizatori.

  1. Blogging pe alte Site

Aceasta tehnica implica inscrierea pe alte site-uri relevante si publicarea de articole pe acestea, acestea pot include conexiuni la site-ul dumneavoastra web. Acest lucru se poate reflecta în formarea unei conexiuni mai strânse cu alte site-uri și informații referitoare la legatura dumneavoastra, inseamna ca va fi un semnal puternic in directia corecta motorului de cautare.

  1. PR-ul Online

PR-ul online, cunoscut si sub numele de presa sau de publicitate, este o parte importanta a optimizarii căutarii. Aceasta include plasarea anunțurilor publicitare, presa și partajarea anunțurilor pe o mare varietate de site-uri și canale media. PR-ul online face ca lumea sa constientizeze mai bine informatiile si site-ul web, acest lucru va avea ca rezultat cresterea traficului si expune informatiile catre potentiali clienti și parteneri.

  1. Influencerii Digitali

Un alt pas important în procesul SEO off-page este folosirea influencerilor digitali pentru a face ca site-ul dvs. sa fie mai cunoscut. În aceasta tehnica se poate dezvolta o legatura mai strânsa cu oameni influenti și influenti ai industriei pe internet, ceea ce le va permite sa va promoveze site-ul dvs. si informațiile publicitare catre alte persoane.