Cele mai bune pluginuri de SEO pentru WooCommerce

Cele mai bune pluginuri de SEO pentru WooCommerce  

In zilele noastre, WooCommerce este o platforma de comert electronic populara folosita de multi magazin de comert electronic pentru a crea magazine in limba engleza. Desi WooCommerce este relativ usor de setat si configurat, performantele SEO pot sa plateasca dividende chiar si pentru magazinele WooCommerce. Acestui lucru se poate face fata prin alegerea unor pluginuri SEO bune care sa ajute la optimizarea SEO a magazinului WooCommerce.

Din aceasta cauza, am decis sa surprindem in acest articol cele mai bune pluginuri de SEO pentru WooCommerce. Iata lista pluginurilor de top 7 pluginuri de SEO de urmarit pentru a obtine rezultate bune la optimizarea SEO a unui magazin WooCommerce:

  1. Yoast SEO

Yoast SEO este fara indoiala unul dintre cei mai buni si cei mai folositi pluginuri de motoare de cautare pentru WooCommerce. Dupa cum probabil stiti, WooCommerce include cateva functii principale de SEO, dar vor beneficia si de functionalitati suplimentare cu Yoast SEO. Yoast SEO ofera atat optimizarea intra-pagini (inserand meta-descrieri, nume de pagini, meta-etichete, etc.), cat si optimizarea inter-pagini (inclusiv link-uri interne, link-uri externe, observarea situatiei algoritmului Google si multe altele).

Cu Yoast SEO, aveti acces la tactici SEO potrivite si la functii inter-pagini si intra-pagini pe masura ce evolueaza site-ul WooCommerce.

  1. All in One SEO Pack

All in One SEO Pack este un alt plugin foarte popular pentru WooCommerce. Pluginul ofera o gama larga de optiuni pentru optimizarea SEO a paginilor web, permitand optimizati generate de meta-date, generarea de meta-taguri si optimizeaza atat adresele URL legate de WooCommerce, precum si modificarea titlul paginii pentru a economisi caractere.

Pluginul ofera, de asemenea, optiuni avansate pentru a raspunde la cererile de cautare pentru magazinul WooCommerce. All in One SEO Pack este foarte flexibil, oferind proprietarilor de magazine the ability to optimize their SEO efforts in a variety of ways.

  1. SEO Booster

SEO Booster ofera instrumente si optiuni foarte avansate pentru WooCommerce in materie de SEO-os. Acest plugin va ajuta sa generati taguri meta si pagini de redirectare pentru produsele WooCommerce (in plus fata de automatizarea produsului si optiunile sale).

SEO Booster ofera, de asemenea, instrumente de marketing si campanii de promovare, precum si caracteristici analitice avansate pentru a vedea ce cauta clientii si cu ce strategii raspund conexiunilor fata de pagini. Acest instrument este ideal pentru cei care isi doresc sa economiseasca timp si sa optimizeze SEO magazinul folosind un singur plugin.

  1. SEO Images

Unul dintre pluginurile populare WooCommerce, SEO Images ofera proprietarilor de magazine optiuni pentru a optimiza imagini in magazinul lor. Acest plugin creeaza automat etichete alternative imaginilor, optimizand imaginea pentru un motor de cautare discret.

Cu SEO Images, veti fi in masura sa adaugati atribute pop-up si atribute proaspete pentru imaginea dvs. si sa controlati fiecare imagine din magazinul dvs. de WooCommerce, separand detaliile prin elemente HTML meta optimizeaza. Acest plugin va asigura ca fiecare imagine va fi optimizata corect si cu precizie pentru antrenarea motoarelor de cautare.

  1. Squirrly SEO

Acest plugin va ajuta sa va administrati SEO-ul mai bine pentru magazinele WooCommerce folosind o serie de optiuni avansate. Squirrly SEO va va ajuta sa va adaugati descrieri si meta-taguri de pagini si produse, de asemenea, si un sistem de analiza pe baza de cuvinte cheie.

De asemenea, pluginul va va ajuta sa protejati site-ul dvs. de malware si vulnerabilitati, precum si sa configurati URL-urile in mod corespunzator, pe masura ce magazinul WooCommerce se transforma si se dezvolta. Cu optiunile sale de SEO, este mult mai usor sa administrati SEO si sa obtineti profituri mai mari pentru magazinul dvs. WooCommerce.

  1. SEO Data Transporter

Daca sunteti in cautarea unui plugin simplu, dar eficient de SEO pentru WooCommerce, SEO Data Transporter ar putea fi una dintre variantele optime. Pluginul ofera emiterea rapida si usoara a datelor SEO din sisteme diferite, cum ar fi WordPress si Shopify, astfel incat sa fie optimizate pe magazinul dvs. WooCommerce.

Acest modul faciliteaza procesul de operare in cazul transferului de date SEO intre platforme, si intrucat acesta se conecteaza cu pluginuri precum Yoast SEO, eVerklaringen van Google, etc., veti fi in masura sa va administrati si sa optimizati SEO-ul magazinele WooCommerce.

  1. SEOPress

SEOPress este un plugin modern care se ghideaza dupa W3C validare, astfel incat sa poti, magazinul dvs. sa se potriveasca cu standardele stabilite de motorul de cautare. SEOPress va va ajuta sa create meta-taguri seo in mod preconfigurabil pentru produsele dvs. WooCommerce, astfel incat Google sa poata identifica informatiile esentiale in timpul procesului de indexare.

Pluginul va ofera, de asemenea, posibilitatea sa masurati performata SEO a magazinele, astfel incat sa va dati seama exact care sunt punctele in care puteti sa imbunatati SEO si sa obtineti rezultatele asteptate.

Optimizarea SEO-ului unui magazin WooCommerce poate fi semnificativa y presupuneri, astfel incat sa inteleaga mecanismele, optiunile si pluginurile potrivite va poate ajuta sa obtineti rezultatele dorite. In acest articol, am descris cele mai bune 7 pluginuri de SEO care se pot integra cu magazinul WooCommerce pentru a optimiza rezultatele acestuia.

Trebuie sa urmarim faptul ca optimizarea corecta a SEO-ului unui magazin WooCommerce va poate ajuta magazinele sa se prezinte mai bine motorului de cautare si sa aduca mai multi vizitatori. Alegerea unui plugin de SEO care satisface nevoile magazinului este un lucru critic, asa incat e recomandat sa verificati optiunile de mai sus si sa decideti care este mai potrivita pentru dvs. si magazinul dvs. WooCommerce.