Cele mai bune pluginuri de SEO pentru Drupal

Aproape fiecare site web creat cu Drupal are nevoie de un plugin de optimizare a motorului de căutare (SEO) pentru a ajunge la obiectivele sale comerciale, cum ar fi generarea traficului și conversiile. Dacă vă concentrați pe optimizarea SEO pe site-ul dvs. web Drupal, veți lua site-ul dvs. web la un nou nivel.

Există multe pluginuri de Drupal SEO disponibile pentru a ajuta la optimizarea site-ului dvs. web, fiecare folosind o anumită combinație de caracteristici utile. În acest articol, vom explora cele mai bune plugin-uri SEO pentru Drupal, prezentându-vă detalii despre cum funcționează acestea și cum să le configurați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum funcționează pluginurile SEO?  

Pluginurile SEO sunt programe software proiectate să vă ajute să optimizați site-ul dvs. web pentru căutări prin cuvinte cheie, pentru a crește traficul pe site-urile dvs. web și, astfel, pentru a îmbunătăți clasamentul în rezultatele căutării și pentru a vă boosta conversiile.

Majoritatea pluginurilor de Drupal SEO sunt proiectate pentru a vă oferi unele sau toate următoarele functionalități:

Optimizarea Titului – Pluginurile SEO pentru Drupal pot ajuta la optimizarea titlurilor paginilor, producând titluri mai atractive și mai relevante pentru cuvintele cheie alese.

Meta Descrieri – Pluginurile SEO vă permit să scrieți descrieri complete și individuale pentru fiecare pagina a site-ului web, astfel încât acestea să fie mai atractive pentru cuvintele cheie atunci când apar în rezultatele căutării.

Meta taguri – Pluginurile SEO sunt automate și vă ajută să generați tag-uri „head” şi „body” care să fie rapade pentru SEO. Aceasta va ajuta și mai mult Google să vadă site-ul dvs. web ca fiind relevant pentru cuvintele cheie pe care le-ați selectat pentru optimizare.

URL-uri amicale – Pluginurile SEO pentru Drupal optimizează automat URL-urile pentru site-ul dvs. web, transformându-le dintr-un URL enervant într-unul simplu. De exemplu, un URL cum ar fi www.site-ulmeu.com/[email protected] poate fi transformat în www.site-ulmeu.com/contact/email.

Acestea sunt doar câteva dintre multele funcţii pe care un plugin de SEO Drupal le poate oferi pentru a face site-ul dvs. web mai relevant pentru căutările prilejuite de cuvinte cheie. Acum, haideți sa vedem care sunt cele mai bune pluginuri SEO Drupal pe care le puteți folosi.

Cele mai bune pluginuri SEO pentru Drupal  

  1. SEO By Yoast

De departe unul dintre cele mai populare pluginuri SEO pentru Drupal, SEO by Yoast îmbină toate caracteristicile de optimizare SEO de care aveți nevoie într-un pachet simplu. Cu ajutorul acestui plugin, veți putea să gestionați tot conținutul SEO pe site-ul dvs., inclusiv URL-uri, titluri și descrieri meta. Acesta include, de asemenea, o setare care vă permite să generați automat URL-urile pentru fiecare pagina dvs. web, ceea ce reduce valuable timpul petrecut când configurați site-ul dvs. web.

  1. SEO Booster

SEO Booster vă ajută să vă configurați și să gestionați mai bine site-ul dvs. web Drupal. Acesta preia informațiile din corpurile de pagină și adaugă etichete suplimentare pentru indexarea și optimizare SEO. De asemenea, este deosebit de util pentru publicarea tuturor URL-urilor vechi pe care site-ul dvs. le-a folosit și pentru a le redirecționa pe versiunile lor noi pentru a vă pregăti de schimbările URL-urilor.

  1. Dynamically Generated Meta Tags
    integrează o etichetă meta reutilizabilă și personalizabilă pentru Drupal. Cu ajutorul acestui plugin, veți putea controla cuvintele cheie și optimiza titlurile și descrierile meta pentru fiecare pagina a site-ului dvs. Acesta are, de asemenea, abilitatea de a adăuga meta tag-urile pe site-ul dvs. web în mod automat, astfel încât să nu trebuiască să vă scufundați în coduri complicate pentru a optimiza SEO.

  2. SEO Checklist

Acest plugin vă oferă o listă de verificare de bază care vă ajută să vă modificați site-ul web și să îl optimizați pentru căutările prin cuvinte cheie. Se bazează pe checklist-uri elaborate de experți SEO și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu nevoile individuale ale site-ului dvs. web. Acest plugin vă ajută să verificați corectitudinea SEO și să evitați greșelile pe care le-ați putea face.

  1. SEO Video

Acest plugin de SEO Drupal vă ajută să adăugați, să editați și să optimizați toate videoclipurile pe care le folosiți pe site-ul dvs. web. Cu ajutorul acestui plugin, veți putea optimiza etichetele meta, titlurile și informațiile din corp pentru fiecare videoclip în parte pentru a vă crește clasamentul în motoarele de căutare.