Cele mai bune extensii de SEO pentru Edge

Google Chrome si Firefox folosite de milioane de utilizatori de-a lungul anilor si peste tot in lume. Unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand folosesti aceste browsere este sa ai extensii SEO pentru a obtine rezultatele cele mai bune. Daca aveti nevoie sa optimizati pentru cuvintele cheie, sa urmariti traficul organicsau doar sa masurati rezultatele SEO, extensiile pot ajuta la aspecte esentiale ale SEO. Aflati in continuare despre cele mai bune extensii SEO pentru Edge.

Ce sunt Extensiile SEO?  

Inainte de a intra in detalii despre cele mai bune extensii SEO pentru Edge, sa luam cateva momente pentru a explora ce sunt extensiile SEO. Functiile extensiilor din Chrome si Firefox vin sub forma unor aplicatii care pot fi instalate de navigator. Aceste extensii permit utilizatorului sa personalizeze experienta de navigare, sa primeasca informatii si sa imbunatateasca rezultatele rapoartelor. In ceea ce priveste SEO-ul, extensiile pot ajuta la aplicarea, monitorizarea si imbunatatirea site-urilor web.

Cel mai bun Edge SEO Extensii  

  1. Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider este cea mai piesetrica extensie SEO pentru Edge. Aceasta extensie va permite sa verificati un site web pentru a vedea rapid modul in care este construit, daca se desfasoara conform tuturor regulilor SEO. De asemenea, ajuta utilizatorii sa vada rezultatele rapoartelor privind structurile codurilor de afisare, dificultatile de navigare si situatiile rele cu codul mobil.

  1. Alexa Rank

Alexa Rank este o extensie foarte buna care ofera cele mai recente rapoarte despre popularitatea unui site web. Acestea sunt pozitiile site-ului in clasamente comparative si rapoarte privind audienta site-ului. Acest lucru va va ajuta sa vedeti cum vor evolua produsele si serviciile dvs. in timp si sa determinati on-site si off-site SEO strateegies.

  1. Verificatorul SEOLinkDoctor

Verificatorul SEO LinkDoctor v-a ajuta sa identificati link-uri cu erori si elemente lipsa din codurile HTML ale site-ului web. Acesta va ajuta, de asemenea, la prevenirea penalizarilor site-ului datorita auditorului automat al link-urilor. In plus, puteti folosi aceasta extensie pentru a caracteriza continutul inovator si sa masurati succesul eforturilor de link building.

  1. Extensia Sugar Stats

Extensia Sugar Stats este una dintre cele mai potrivite extensii SEO pentru Edge. Acest lucru va ajuta sa obtineti rapoarte detaliate despre traficul din retelele sociale si va monitoriza in mod continuu si va imbunatati activitatile site-ului web. In plus, aceasta extensie include si optiuni pentru crearea de rapoarte, analiza de cuvinte cheie si management de postere.

  1. Firebug

Firebug este unul dintre instrumentele cele mai populare si mai populare pentru dezvoltatori, pe care il puteti folosi pentru proiectarea codurilor HTML, verificarea rapida si contorizarea perfecta. Utilizatorii pot folosi elemente cum ar fi inspicarea DOM si debuggerul JavaScript pentru a personaliza site-uri web si a obtine informatii despre SEO.

  1. Seoptimer

Seoptimer este o extensie SEO foarte usor de utilizat pentru Edge. Aceasta extensie va ajuta sa obtineti rapoarte detaliate despre site-ul web, inspectarea tuturor site-urilor din indexul Google si prelucrarea tuturor informatiilor de pe acestea. Extensia include, de asemenea, un verificator de cuvinte cheie si rezultatele robotii de cautare, care pot fi foarte utile pentru conditia si cautarea cuvintelor cheie.

  1. Worksurface Analyzer

Worksurface Analyzer este o extensie foarte buna pentru Chrome, care permite utilizatorilor sa obtina informatii despre pozitionarea site-ului web in Google si sa obtina si mai multe informatii despre site-ul web si gazdele sale. Acesta poate realiza, de asemenea, rulari lunare pentru a verifica traficul si performantele site-ul web in cautarea organica.

  1. MozBar

MozBar este o extensie foarte usor de utilizat pentru Edge. Acesta ofera detalii despre pozitionarea site-ului web in Google, informatii relevante despre afirmatiile link-urilor, informatii despre cuvintele cheie si privatitatea websites. Pe langa asta, MozBar include si statistici privind rivalii si informatii despre audientele si profunzimea site-ului web.

Sunt o multime de extensii SEO pentru Edge, care pot fi folosite pentru a imbunatati eficienta SEO. De la analiza seo a site-ului web si monitorizarea pozitionarii in Google, la aplicarea unor optiunile avansate pentru a obtine informatii avansate, aceste extensii SEO va vor oferii ceea ce aveti nevoie pentru a obtine rezultatele dorite.