Cele mai bune alternative gratuite la Google Trends pentru SEO

Google Trends oferă o perspectivă unică asupra cuvintelor cheie și a trendurilor de căutare pe web. Cu ajutorul ei, puteți descoperi cuvintele cheie populare și utiliza această informație pentru a vă optimiza SEO. Din fericire, există și alte alternative la Google Trends oferite gratuit, așa că veți găsi informații utile despre cuvintele cheie fără a vă baza numai pe Google Trends.

Iată cele mai bune alternative gratuite la Google Trends pentru SEO:  

  1. Semrush Keyword Magic Tool

Semrush Keyword Magic Tool este unul dintre cele mai bune alternative gratuite la Google Trends pentru SEO. Această unealtă vă permite să căutați cuvintele cheie în dicționare mai mari și să căutați peste trei miliarde de cuvinte cheie și expresii de limbaj natural. Acest instrument de cuvinte cheie vă oferă informații specifice despre orice cuvânt cheie și, de asemenea, vă spune cum sunt trendurile în timp. Acest instrument de cuvinte cheie se măsoară și informații precum volumul de căutări și concurența pe cuvintele cheie.

  1. Pinterest Trends

Poti sa inventezi munca cu Pinterest Trends! În loc să răsfoiești prin cuvinte cheie lente și neinteresante, de ce să nu utilizezi această frumoasă alternativă? Pinterest Trends pilotează cuvintele cheie în grupe și categorii tematice, în funcție de ce se caută pe Pinterest. Poți să înveți despre lucrurile care se caută în numeroase locații, împreună cu trendurile de căutare trimestrale, precum și informații demografice specifice.

  1. KWFinder

KWFinder este, de asemenea, un instrument gratuit pentru cuvinte cheie extrem de furnizat de cercetători de căutare. Acesta vă permite să descoperiți cuvinte cheie relevante și să descoperiți trendurile de cuvinte cheie. Această unealtă vă furnizează toate informațiile necesare despre orice cuvânt cheie, cum ar fi volumul și dificultatea.
De asemenea, vă oferă sugestii de cuvinte cheie și de împrumut, ceea ce înseamnă că puteți găsi cuvinte cheie similare cu cele pe care le utilizați.

  1. Bing Keyword Research Tool

Bing oferă un instrument excelent de cercetare a cuvintelor cheie, care vă permite să căutați cuvinte cheie și să urmăriți rezultatele lor în timp. Aveți posibilitatea să vedeați informații precum volumul de căutare, precum și trendul cuvintelor cheie. De asemenea, puteți urmări cuvintele cheie separate în diferite variante regionale și pe device-uri de împrumut.

  1. Ahrefs

Ahrefs este una dintre cele mai puternice alternative la Google Trends pentru SEO. Cu ajutorul acestei unelte, puteți descoperi cuvinte cheie pentru site-urile dvs. web și de asemenea, puteți urmări cine sunt concurenții dvs. și unde sunt recenzate și clasate în top. De asemenea, aveți posibilitatea să aflați cuvintele cheie în modul popularitate și să urmăriți evoluția lor în timp.

  1. Moz

Cu Moz, puteți afla câte cuvinte cheie sunt pentru orice site web și câte vizitatori primește pe cuvintele cheie. În plus, veți obține informații detaliate despre tendințele și preferințele cercetării anterioare. Un alt avantaj semnificativ al Moz este faptul că puteți utiliza acest instrument pentru a descoperi cuvintele cheie pentru o anumită țară și regiune.

  1. Ubersuggest

Ubersuggest este o altă unealtă gratuită fără egal pentru SEO Google Trends. Acest instrument vă permite să căutați și să găsiți cuvinte cheie foarte relevante și să estimați volumul lor de căutare. Pentru a vă ușura sarcinile, acest instrument vă oferă, de asemenea, sugestii de cuvinte cheie specifice, ceea ce vă ajută să vă găsiți cuvintele cheie direct din orice motor de căutare.

  1. AnswerThePublic

AnswerThePublic este un instrument gratuit de cuvinte cheie și autocompletare a căutării. Acesta vă ajută să vedeți trendurile și regimurile de căutare pe termen lung și să aveți o imagine de ansamblu a ceea ce oamenii caută pe întrebări de căutare.

  1. Keyword.io

Keyword.io este un instrument gratuit de cuvinte cheie ce pune la dispoziția dvs. date despre tendințele cuvintelor cheie și toate informațiile necesare despre cuvintele cheie. Acest instrument vă oferă și informații despre numărul de căutări și Dificultatea cuvintelor cheie, așa quì puteți adjusta la momentul oportun strategia dvs. SEO.

  1. Google Correlate

Google Correlate este ultima alternativă gratuită la Google Trends pentru SEO. Acesta vă permite să descoperiți tendințele din spatele cuvintelor cheie care corelează și identificați ce cuvinte cheie sunt în trend.